5_0223-1-.jpg
5_0200-1-.jpg

Over Es Ibiza


Ibiza heeft iets magisch...

Het eiland omarmt je, of het stoot je af....


Dat zijn meestal de eerste woorden die je van de eilandbewoners te horen krijgt, wanneer je vraagt hoe het is om op Ibiza te wonen. Iedereen heeft een bijzonder verhaal en een eigen reden als het gaat om de keuze voor het eiland als thuisbasis. Mijn eigen connectie met deze unieke plek is in 2011 begonnen en nog elke dag groeit mijn interesse en liefde voor Ibiza bij het ontdekken van haar bijzonderheden en eigenaardigheden.

Via Es Ibiza laat ik bezoekers van het eiland kennis maken met een "ander Ibiza" door middel van de verschillende experiences die ik heb samengesteld. Afhankelijk van de tijd van het jaar, persoonlijke interesses en samenstelling van het gezelschap, kan er een uniek programma worden opgesteld. Hierbij kun je kiezen uit actieve, avontuurlijke, culinaire, romantische of relaxte activiteiten, of een combinatie daarvan.

Veel bezoekers komen naar het eiland voor het overweldigende uitgaansleven en alles wat daarbij hoort, maar er zijn ook steeds meer mensen die een andere kant van het eiland leren kennen waarvan ze niet wisten dat die bestond.

Mijn interesse voor deze plek is destijds gewekt door de mysterieuze kant van het eiland en inmiddels is mijn liefde gegroeid door de schoonheid van de natuur en de speciale energie die er aanwezig is. Door het bezoeken van verschillende uithoeken op het eiland, de iets minder bewandelde paden te nemen en me door mijn zintuigen te laten leiden, heb ik veel mooie plekken en bijzondere mensen leren kennen en tot op de dag van vandaag blijf ik nieuwe dingen ontdekken.

Of je nou alleen, met je partner, je gezin of je vrienden naar het eiland komt, laat mij je helpen om je eigen unieke Ibiza belevenis te creëren!

Je kunt hier contact met mij opnemen.

 Liefs,

      

Esther