Background-photo-Talamanca-Antiek.jpg
Background-Photo-Salinas-3-Antiek.jpg

Ibiza Experiences

Ontdek het eiland door middel van de experiences van Es Ibiza en selecteer één van de samengestelde excursies in een categorie naar jouw keuze.

Wanneer je tijdens je vakantie een sportieve activiteit wilt inplannen, neem dan een kijkje in Natuur & AvontuurBij de keuze van jouw favoriete programma, kun je het beste rekening houden met de tijd van het jaar en de inspanning die je voor deze activiteit moet leveren. In de zomer lopen de temperaturen op Ibiza namelijk erg op en zul je eerder voor een watersport kiezen dan een stevige wandeling bijvoorbeeld. Uiteraard kan alles het hele jaar geboekt worden, alleen zullen de vertrektijden dan veranderen. Bij boeking van jouw experience zal daar rekening mee worden gehouden.

De bezoekers van Ibiza die graag een kijkje nemen in het leven van de bewoners van het eiland, die raad ik aan om naar de verschillende programma's onder Eten & Drinken door te klikken. Ga er bijvoorbeeld een halve dag op uit met een gids om de minder bekende restaurantjes, winkels en markten te ontdekken. 

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning tijdens hun verblijf zijn de verschillende experiences in de categorie Rust & Relax samengesteld. Dit loopt uiteen van een bezoek aan een bijzondere spa tot verschillende behandelingen in de rust van je eigen vakantievilla.

Ook voor de romantische bezoekers en de liefhebbers van de adembenemende zonsondergangen die er te beleven zijn op Ibiza hebben we een aantal bijzondere programma's samengesteld. Neem hiervoor een kijkje onder Romantiek & Zonsondergang

Mocht je na het bekijken van de verschillende experiences toch liever een programma op maat laten maken door Es Ibiza, neem dan gerust contact met ons op.